Nieuw
Tripod statief voor camera 's, camera' s en smartphones statief Yunteng vct-5208

Tripod statief voor camera 's, camera' s en smartphones statief Yunteng vct-5208

w9976

€11.15

Nieuw product

Bedankt voor de goede werking van de mechanismen, de Yunteng штатив statief is geschikt voor zowel video-exploitanten en fotografen.Het ontwerp van de vct-5208 statief zorgt voor een stabiele en betrouwbare plaatsing van een gemiddelde video camera, spiegel camera of smartphone.

Het statief is gemaakt van hoge kwaliteit materialen.De poten zijn gemaakt van donker aluminium legering.Op de onderkant van de poten zijn er tips gemaakt van duurzaam, slijtvast rubber voor de stabiele ligging van het statief op gladde oppervlakken.

De poten van een statief Yunteng vct-5208 3-sectie intrekbare.Lock is uitgevoerd door sloten-clips.Het is mogelijk om de hoogte te wijten aan de stijgende centrale kolom, die is verlengd door middel van een micro-lift en een mechanisch behandelen.

De kop is uitgerust met een gids handvat, die kan worden geïnstalleerd in een geschikte positie, en een platform met een mechanisme voor snelle release en borging van de bevestiger.

Tags: monopod yunteng, godox staan, cpap, canon been, camera statief, jieyang statief, camera gorillapod, flugelhorn, gorillapod, insta360 een r fiets

Merknaam YUNTENG
Gebruik Dslr ' s
Oorsprong CN(Oorsprong)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten