Nieuw
MKT TIP TOP vistuig Gids Hengel onderdelen reparatie gids 100st Silver/ Black/ Gun Smoke kleur #4-1.2 mm

MKT TIP TOP vistuig Gids Hengel onderdelen reparatie gids 100st Silver/ Black/ Gun Smoke kleur #4-1.2 mm

w9745

€22.80

Nieuw product

MKT Gids

Grootte:#4-1.2 mm

#4 gemiddelde binnenste ring dia is 4mm

#5 gemiddelde binnenste ring ø 5mm

#6 gemiddelde binnenste ring dia 6mm

#8 gemiddelde binnenste ring ø 8mm

Als u een grote bestelling , neem dan contact op met onze medewerkers .Wij beloven: de Groothandel moet hebben van hoge kwaliteit en lage prijs

Vertraging tijdens verzending & Tracking-nummer

1. Het volgen aantal zal naar u worden verstuurd zodra wij uw bestelling is geleverd.Als er sprake is van enige vertraging, het kan veroorzaakt worden door slecht weer of douane-inspectie.Als u kan nog steeds niet ontvangen met de post binnen 25DAYS, pls contact met ons op.

2.We proberen ons best om ervoor te zorgen krijg je de gewenste producten zo spoedig mogelijk.In geval ontvangt u verkeerde producten als gevolg van de scheepvaart fout, neem dan contact met ons op voor omruiling of terugbetaling.Als het beschadigd is , neem dan weigeren te accepteren en contacteer ons zo snel mogelijk.

3.Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adres.Geef ons uw volledige adres met telefoonnummer in en zorg ervoor dat uw afleveradres correct is en leverbaar.

Beleid van de terugkeer: Voorwaarde van de verkoop dient betaling te zijn ontvangen binnen 3 dagen na het einde van de veiling.Alle niet-betalen bieder zal worden gerapporteerd.Producten zonder enige kwaliteit probleem niet kan worden terugbetaling.Producten met de kwaliteit probleem binnen 7 dagen worden geretourneerd en terugbetaling.Producten met de kwaliteit probleem binnen 30 dagen kunnen worden geretourneerd en worden vervangen.Producten met de kwaliteit probleem in 1 jaar kan worden teruggebracht en hersteld.

·Let op: bewaar het in een goede conditie en behoefte van de klant om te betalen voor de retourzending, bedankt:)

ELK PRODUCT KREEG 12 MAANDEN GARANTIE!!

Feedback Beleid: de Klant is altijd NEE.1 We de zorg over onze gewaardeerde klanten en het begrijpen van de problemen en frustraties die je zou kunnen hebben, en zullen ons beste proberen om de problemen te verhelpen..We streven naar het beantwoorden van alle e-mails zo snel mogelijk, maar vanwege de grote hoeveelheid e-mail kan het voor ons tijd om te antwoorden.Bij voorbaat dank voor uw geduld!Eerst Contact met ons op alvorens negatief te verlaten, zullen we een oplossing vinden om uw eis te voldoen en het verbeteren van de tevredenheid.Door sommige ISP ' SPAM filter instellingen kan het niet worden ontvangen op onze e-mail antwoorden; als u problemen hebt met het ontvangen van onze e-mails, kunt u gebruik moet maken van een ander e-mailaccount om contact met ons op. ·Als u niet tevreden bent met het artikel om welke reden dan binnen 3 dagen van item ontvangst, kunt u retourneren voor een volledige terugbetaling(onder aftrek van de shippng).

Werktijd:

Onze Plicht Tijd

China Tijd

Verenigde staten(pacific time)

Start

Einde

Start

Einde

Maandag

BEN 9:00

UUR 18:00

Zondag

UUR 17:00

Maandag

IK BEN 2:OO

Dinsdag

BEN 9:00

UUR 18:00

Maandag

UUR 17:00

Dinsdag

IK BEN 2:OO

Woensdag

BEN 9:00

UUR 18:00

Dinsdag

UUR 17:00

Woensdag

IK BEN 2:OO

Donderdag

BEN 9:00

UUR 18:00

Woensdag

UUR 17:00

Donderdag

IK BEN 2:OO

Vrijdag

BEN 9:00

UUR 18:00

Donderdag

UUR 17:00

Vrijdag

IK BEN 2:OO

Zaterdag

Uit Plicht

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Uit Plicht

Zaterdag

Zondag

Tijdens de plicht tijd ,kunnen wij u een snelle reageren.Als we van te werken ,wij verzoeken u vriendelijk om geduld en veel om ons te geven een beetje meer tijd ,niet alleen verlaten de neutrale of negatieve feedback geven, zonder mededeling ,hartelijk dank voor uw medewerking !

Tags: vissen tang pesca, diy lege stang gebouw, vis hengel, het bouwen van rod, top hengel, staaf gids kt, vissen in de rivier staaf gidsen, vis lure rod, baitcast staaf, staaf tip top

Model Aantal #4
Positie ijs
Merknaam NooNRoo
Materiaal Roestvrij Staal
Hardheid HARDE
Categorie Lure Rod

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten