Nieuw
Antenne breedband 3G, 4G 1825f MIMO 2 × 2, gain 14 dB

Antenne breedband 3G, 4G 1825f MIMO 2 × 2, gain 14 dB

w9531

€19.06

-1

€20.06

-4 %

Nieuw product

Uitstekende verleden (MIMO) antenne van de russische productie Volledig analoge Antex Petra BB MIMO Alleen goedkoper en met absoluut identieke kenmerken Getest door vele installateurs, bewezen dat alleen aan de beste kant!Ondersteunt 3G \ 4G \ LTE-MIMO-Paneel antenne 2x2 MIMO is ontworpen voor gebruik, compleet met USB-modems met een 3G -, 4G-signaal versterking in de 1,7-2, ГГц.Antenne 1825f MIMO 2 × 2 is узконаправленой en wordt aanbevolen voor gebruik op een aanzienlijke afstand van het basisstation.Dankzij de steun van de antenne van 2x2 MIMO-technologie in een brede frequentieband, de data-overdrachtsnelheid kan aanzienlijk hoger zijn dan 100 MB/s.De antenne heeft twee ingangen, die u toestaat om het te koppelen met moderne dual-input modems en routers.

De antenne is gemaakt van gegalvaniseerd staal, de stralers zijn bovendien beschermd door een polymeer coating.De antenne is compact en betrouwbaar.De antenne is voor het delen met 75 ohm kabel, waarmee u aanzienlijk besparen op de kabel-assemblages die nodig zijn voor de communicatie van de modem en antenne, en het gebruik van F-female-aansluitingen op de antenne inlaat maakt het mogelijk voor de vervaardiging van kabel-assemblages van optimale lengte zelfstandig met minimaal signaalverlies.

Actieve Antenne stralers zijn betrouwbaar beschermd tegen neerslag in een plastic geval.De ingangen van de antenne zijn korte-gesloten op een constante stroom tussen externe en interne geleiders, waardoor de waarschijnlijkheid van het opbouwen van statische elektriciteit bij de ingang van de modem en maakt het optionele gebruik van een bliksemafleider (met een kleine lengte van de connector voor lader tussen modem en antenne).De Mount kunt u de hoek van de antenne en de hoek van de polarisatie.

Elektrische specificaties

Model 1825F 2x2 MIMO-frequentie bereik MHz: 1700 & kloof; 2700 Input weerstand Ohm: 75 Krijgen, DBI: 2 х10. 0 ÷ 14 SWR in het frequentiebereik, niet meer dan: 1,6 Polarisatie Verticaal + Horizontaal/x-Pol Toegestaan Vermogen, W 10 Pakket omvat: Antenne 2x2 MIMO .............................................................. 1 pc-Montage voor de montage aan de mast/pijp ........................................... 1 de pc.Verpakking van karton .......................................................... 1 Pc ' s

Tags: 4g mimo, mimo 4g-antenne interne, mimo 3g-antenne, antenne lte, antenne lte 4g, radio antenne 4g, 4g-antenne, 4g-antenne mimo, mimo-antenne, antenne sdr

Oorsprong RU(Oorsprong)
Gain(dB) 10-15

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten