Bob pruik blond 613 lace front pruiken van mensenhaar hd korte frontale braziliaanse remy rechte Ombre gekleurde 1b bourgondië 13x4 voor vrouwen

w952

€44.58

-36.48

€81.06

-45 %

Nieuw product

Product Informatie

Kleur: Ombre T1B/Bourgogne, Ombre T1B/613, Blonde 613, Natuurlijke Kleur #1B Kwaliteitsborging: Geen Verwarring, Geen het Afwerpen, Kan worden gekleurd,gepermanent, gerestyled Pruik Gewicht: 100 gram-150 gram (Afhankelijk van de lengte) Cap Maat: Medium Grootte Dichtheid: 130% Levensduur: 12-24 maanden leven met de juiste zorg

De Inleiding Van Het Product

T1B/99j

Blonde 613

Let op: De Kant van de blonde kleur 613 bob pruik is verschillend van de kant van T1B/Burgundy kleur pruik.De blonde 613 bob pruik is Diep T deel Lace pruik, terwijl de T1B/Burgundy kleur pruik is 13x4 lace front pruiken.

T1B/613

Natuurlijke Kleur

Let op: De Kant van de natuurlijke kleur bob pruik is verschillend van de kant van T1B/Burgundy kleur pruik.De natuarl kleur bob pruik is Diep T deel Lace pruik, terwijl de T1B/Burgundy kleur pruik is 13x4 lace front pruiken.

Hoe op te Meten van de Haar

Gelieve een stuk van het haar en het meten van de hair weft aan het haar eindigt.De juiste methode: Kies een plukje haar en rek het recht, dan is de maat van de inslag aan de uiteinden om de juiste lengte.

Pruik Meting

Al de pruiken op voorraad zijn medium formaat medium lace kleur met elastische band en kammen binnen.Als u liever een andere maat,neem dan zo vriendelijk contact op met onze verkoop voor aangepaste volgorde

Gratis Wereldwijde Verzending

Wij zijn niet VERANTWOORDELIJK voor:

1. We zetten het verkeerde adres, die niet overeenkomen met ur opgegeven adres 2. DHL leveren aan een andere verkeerde adres in plaats van ur opgegeven adres.

Gratis Retour Policy

U kan het haar als u niet tevreden bent met het in 15 dagen gratis, zelfs na gebruik, neem dan contact met ons op en wij bieden u een gratis verzendlabel voor het verzenden van de haren op uw lokale magazijn, zodat je terug kunt krijgen van de terugbetaling binnen een week!

Feedback & After-Sales Service

Een-na-verkoop probleem, neem contact met ons zonder aarzelen.Wij zullen u helpen op te lossen het probleem op basis van onze refund policy :)

Specials Raden

Beste Verkoper Recht lace Front Pruiken van mensenhaar

4x4 Sluiting Bob Pruiken -- BUY ONE GET ONE FREE

Krullend Lace Front Pruiken Van Mensenhaar Pre Geplukt

Tags: haar menselijke pruik, front lace pruik, 360 zijdezachte kant frontale pruik, basis frontale pruik, korte pruik, 1 rechte kant voor pruik, kleur hd lace pruik, de menselijke kant, bob pruik, ciara sluiting pruik

Materiaal Menselijk Haar
Geschikt Sterven Kleuren Donkere Kleur Alleen
Artikelen per Pakket 1 Stuk Alleen
Lengte kort lang
Basis Materiaal Zwitserse Lace
Merknaam MAXGLAM
kleur bourgondië blonde 613 T1B/613 natuurlijke kleur 1b
Kan Worden Gepermanent Ja
Gemaakt Methode Half Machine En Half Met De Hand Gebonden
Menselijk Haar Type Braziliaans Haar
Structuur Rechte
Kleur van Kant Medium Bruin
Lace Pruik Type Lace Pruik Sluiting
Oorsprong BR(Oorsprong)
natuurlijke kleur, blonde 613 Diep T deel Bob Pruik
Pruiken Lengte Korte
T1B/Bourgogne 13x4 kant voor bob pruik
Item Type pruik
Cap Maat Gemiddelde Grootte
Materiële Rang Remy Haar

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten