5mm 8mm 10mm 12mm Hoge temperatuur van de Auto ' s van 3M Tape Voor Auto Truck Acryl Foam dubbelzijdige Plakband

w935

€6.06

-1.71

€7.77

-22 %

Nieuw product

Auto-speciale plakband Ultra dunne naadloze foam tape Meegeleverd: 1x 33M 3M Tape (Omdat het moeilijk voor groter formaat pakket, Indien nodig een andere maat 5mm of 8mm of 10mm of 12mm, pls contract met ons) Typische toepassingen zijn: lichaam kant sierlijsten; roestvrij staal, ABS en PVC rocker panels; wiel lip lijstwerk, rand van de deur lijstwerk, naamplaten/ versiering, bagagerek lamellen, wind en regen de ectors, en het dashboard overlays.

Clean : Voor een maximale hechting van het oppervlak moet schoon, droog, glad, geen roest en olie vervuiling .Typisch oplosmiddelen zijn heptaan of isopropyl alcohol.

Druk : Druk op de lijm en het oppervlak kan helpen bij het verbeteren van hechting,roller of glasplaat kan worden gebruikt.

Tijd : Na het aanbrengen van de bond kracht zal toenemen als de lijm stroomt naar de oppervlakte.Bij kamertemperatuur ongeveer 50% van de bond kracht zal worden bereikt na 20 minuten, 90% na 24 hoursand 100% na 72 uur.

Temperatuur : de Ideale temperatuur toepassingsgebied is 70°c tot 100°F (21degree celsius aan 38degree celsius).Operating temperatuur mag niet onder de 10 graden celsius, de temperatuur te laag is, zal leiden tot de genezing langer.Als de temperatuur te laag is, verplaatsen van materiaal en plakband in de warme overdekte opslag of verwarming behandeling.

Q. Welk percentage van de eindsterkte kan ik verwachten direct na het aanbrengen?Na 24 uur?Na 72 uur?

A. Direct na een aanvraag wordt ingediend, ongeveer 60% van de hechting wordt bereikt.Als de lijm blijft natte-out van de surface, kunt u verwachten dat de bond ongeveer 75% - 80% na 24 uur.Na 72 uur, 95%+ van de hechting wordt bereikt.De bond wil verder bouwen met de tijd.

V. Is de band bestand tegen oplosmiddelen?

A. Ja, 3M acryl foam banden zijn bestand tegen de meest voorkomende automotive oplosmiddelen, zoals benzine, diesel, wasmachine oplosmiddelen, enz.Oplosbare weerstand is een functie van het type oplosmiddel, in de tijd van de blootstelling en temperatuur toont.

Q. Waarom niet in het plakband plakkerig gevoel?

A. 3M high performance acrylaat lijmen hebben de neiging om hard en droog aan de aanraking.Ze zijn ontworpen om obligaties van andere materialen dan de huid.De lijm die gebruikt wordt zijn ontworpen om optimale prestaties en een hechting in de automotive substraten en componenten.De natuurlijke oliën en vocht van de huid kan variëren van persoon tot persoon en van invloed zijn op de "duim beroep" van de 3M Acryl Foam Tape.Aan één persoon, de band voelt erg plakkerig en aan een ander kan voelen veel minder kleverig aan de aanraking.Het verschil in "duim beroep" is in de variatie van de 2 individuele huid oppervlakken niet de lijm.

Q. Het deel is van het niet naleven van het voertuig.Wat er mis kan zijn?

A. Gebieden te onderzoeken voor een slechte hechting of de prestaties zijn onder andere:

Controleer voor de vervuiling van het oppervlak.De ondergrond moet schoon en vrij zijn van elke vervuiling.Dit is de meest voorkomende oorzaak van een slechte hechting.

Controleer voor de oppervlakte wedstrijd.Zijn de twee te verlijmen oppervlakken een goede match?

Check voor de juiste toepassing van de druk en wet-out.

Controleer de achterkant van de component voor de vlakheid.

Controleer de installatie voor de juiste procedures.

Tags: 5mm jack, 5 mm bullet connector, Foam Tape, kabel led rgb, aansluiting lint, Aansluiting, zwarte band, epdm venster, aansluiting tape, 5 mm banaan aansluiting

Oorsprong CN(Oorsprong)
Certificering ROHS
Auto Stickers 3m hoge temperatuur tape
Model Aantal 3M Tape led connector
Merknaam YJBCo

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten