Nieuw
Alleen het origineel !YiQi Schoonheid Whitening2+1effective in 7days zilveren deksel

Alleen het origineel !YiQi Schoonheid Whitening2+1effective in 7days zilveren deksel

w763

€21.95

Nieuw product

YI QI GOUDEN LI BAI TOU HONG(zilveren deksel,nieuw-pack)

ROOD WITTE VLEK-HET ELIMINEREN VAN EEN DAGCRÈME

Ingrediënten: titaniumdioxide arnica, vitamine e, bearberry enz.

Effect: stopt de black element vormen, moisrurizes en bleekt de huid geleidelijk, idssolves spikkels.Maakt de huid zacht, briljante, elastische, verkleint de poriën en maakt de poriën klein, verwijdert u de zwart-witte spikkels.Als u het product een lange periode van tijd de puntjes niet op teruggekomen.Uw huid altijd tonen van rood in wit, antraciet, voor altijd.

Gebruik: na het reinigen van uw huid elke ochtend plaats een goede hoeveelheid of het product op je gezicht, masseer je gezicht licht om de huid sbsorb het geheel.

IN WITTE VLEK-HET ELIMINEREN VAN EEN NACHT-CRÈME C

Stof: natuurlijke Chinese kruiden essentie lotion(yoyumn), vitamine a, d, e, het moisturing factor, actieve regeneratie element.

Werking: verbetert de huid wit te snel, beschermt het de huid tegen wordt oud ontzilt de sproet, vlinder punt, de grijze punt, de zwarte punt en de huid ulcus enz.verbetert de conditie van de huid, levert de zwakke huid diep bescherming en de zorg van de huid te herstellen briljante en het moisturing.

Gebruik: na het reinigen van uw huid elke ochtend plaats een goede hoeveelheid of het product op je gezicht, masseer je gezicht licht om de huid te absorberen volledig.

ROOD WIT FACIAL CLEANSER

Stof: schoon en wit essentie, bha actieve huid-element witamin b5 enz.

Effect: natuurlijke schoonheid bleken factor verdiept in de huid snel, de kwaliteit van het materiaal is zacht, zacht, zacht, de ontlading van de rouge en stof en vuil volledig, stopt de black element effectief en beschermt de in de buurt liggende element van bezonken tegelijkertijd verstevigt de huid rood in wit, stopt de in de buurt liggende punt regeneratie, verwijdert en verwijdert de vlekken, stopt en breekt gezaaid pigment effectief.

Gebruik: plaats een goede hoeveelheid van het product in de palm, vul het met water en wrijf het in het schuim, en plaats deze op het gezicht goed distributedly en massage volledig.

Wij verkopen alleen originele yiqi,pls zeker zijn van onze kwaliteit van het product

Als u nodig hebt groothandel,pls stuur mij een e-mail,zullen wij een offerte voor u de beste prijs voor deur-tot-deur,bedankt

Tags: bubble gezicht, abc, ap1nt000400, yiqi schoonheid bleken 2 1 effectief in 7 dagen, 2 in 1 i7, 14inch paneel, mizon, crème gezicht, va crème, x90hd

Merknaam JINGZHUANGJINYIQI
Land/Regio van Fabricage China
Gebruik Gezicht
Hoeveelheid 500
Certificering GZZZ
Item Type Set
Stof Glycerine, Pearl, Aloë Vera...
Model Aantal yiqi sliver
Geslacht Vrouw
Certificaat Nummer 2015112512
NET WT 15*3+100

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten