2Pcs Bruiloft Meisje van de Bloem Mand Veer Bruid Mand voor Bruids-Ceremonie Partij Decoratie (alleen voor de HL-5620-BS)

w6

€12.19

-5.48

€17.67

-31 %

Nieuw product

54845 Meer Wedding Supplies

2Pcs Bruiloft Meisje van de Bloem Mand Veer Bruid Mand voor Bruids-Ceremonie Partij Decoratie (alleen voor de HL-5620-BS)

Beschrijving

Het meisje van de bloem mand is een perfecte accessoire voor uw bruiloft ceremonie.Bruiloft meisje van de bloem mand zal maken van de romantische sfeer die je naar op zoek was.

Dit meisje van de bloem mand kunt toevoegen betovering voor uw bruiloft.Meisje van de bloem mand werd gezegd dat het een teken van geluk, een symbool van de liefde.Het werd ontworpen voor de bruiloft, afstuderen, banket en andere speciale evenementen.

Kenmerken

- Kleur: Wit.

- Materiaal: Stof.

- Afmetingen: Ca. 23 x 24 cm.

- Bruiloft meisje van de bloem mand zal maken van de romantische sfeer die je naar op zoek was.

- Dit meisje van de bloem mand is de perfecte maat voor het houden van bloemen of rozenblaadjes.Maak je loopt door het gangpad een gelegenheid om te onthouden!

- Groot geschenk en aandenken items, geschikt voor het afstuderen, banket, feest-en andere speciale evenementen.

- Dit meisje van de bloem mand van een perfecte decoratie voor je bruiloft, Voeg betovering voor uw bruiloft en uw bruiloft romantisch en poëtisch.

- Kan worden gebruikt om bloemen, bloemblaadjes, snoepjes en andere nieuwigheden.

2 x mand

47569 Hete Verkoop Producten

Tags: rieten meisje van de bloem mand geel, rieten manden voor bloemenmeisjes, rotan mand jute, mand kant, rotan mand van de bloem meisje, mand bruidsmeisje, brotform rotan mand, make-up mand van de bloem meisjes, mand van de bloem meisje, mand decor

Materiaal Rotan

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten