Schoonheidssalon Decoratieve Sticker Wimpers Vlinders Vinyl Muur Sticker Verwijderbare Ogen Met Rode Lip Vinyl Poster AZ297

w693

€5.39

-1.35

€6.74

-20 %

Nieuw product

Eigenschappen van het Product: 1. Materiaal: Niet-giftig/Milieu/Vriendelijke PVC 2. Alle vinyl geleverd is Mat vinyl. 3. De Muur Sticker is gemaakt van zelfklevend flexibel premium vinyl film. 4. Stickers zijn voorzien van een transfer papier, maar nog niet is geïnstalleerd.Zo moet u het zelf. 5. Stickers voor decoratie, geschikt voor een schone, gladde muur, tegels, ramen, metalen, kast, plastic, enz.Let op: 1. Stickers gemakkelijk kan worden verwijderd zonder beschadigingen aan de muur.Maar NIET hergebruikt als deze eenmaal is toegepast. 2. Stickers zijn uitgesneden, maar niet worden afgedrukt stijl, dus niet zijn voorzien van een achtergrond.De muur of het oppervlak dat u de stickers worden op de achtergrond. 3. Onze Foto ' s kunnen geen afspiegeling van de ware grootte.Het is gewoon een Digitaal voorbeeld om te laten zien doel.Om de sticker past u de ruimte 100%, gelieve meet je de ruimte.Grootte van het Product: De uiteindelijke Grootte aroud 85x71cm zoals onze digitale monster.Formaat van het vel : 56x32cm voor ogen deel, 24x8cm voor lip. (ca.)

(Als u wilt dat andere maat, neem dan contact met ons op.)

Deze sticker is DIY producten , nadat u deze heeft ontvangen moet je houden van jezelf.Te bespaar het verschepen volume , zodat u ontvangt aparte ogen en lippen.

De kleur van het Product: 1. Kleuren kunnen enigszins afwijken, afhankelijk van uw beeldscherm instellen. 2. Als u kiest voor " andere kleuren ", pls laat ons bericht over uw bestelling of neem contact met ons op voor de kleur-code die u wilde.Alle kleuren op de kleurenkaart beschikbaar zijn.Dank u.

Tags: salon muur, ooglid, inrichting nagelstudio, roze lip stickers, ooglid sticker, rood blad stickers, rode radium stickers, de spijkersticker van de muur, oog tape, make-up sticker

Model Aantal AZ297
Stijl Europa
Materiaal PVC
patroon Vliegtuig Muursticker
Merknaam Het leven Vol Moed
Indeling Vloer Stickers
Thema patroon
Specificatie Single-piece Package
Scenario ' s MUUR

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten