1E40F STATOR & ROTOR CORE CPL 1E45FP ARMATUUR PLAAT MAGNETO ONTSTEKING MODULE 3WF-18/3/2.6 RANSEL MIST-DUSTER VELDSPUIT

w467

€22.70

-5.67

€28.37

-19 %

Nieuw product

1E40F STATOR & ROTOR CORE CPL 1E45FP ARMATUUR PLAAT BOBINE ONTSTEKING MODULE 3WF-18/3/2.6 RANSEL MIST-DUSTER VELDSPUIT

ITEM BELANGRIJKE FUNCTIE & SPECS.:

TOEPASSINGEN:

PAST CHINESE 1E40F /40FP , 1E45F/45FP & MEER 2-TAKT 42CC-MOTOREN . VOOR 3WF-18/3/2.6 MODELLEN MIST - POETSDOEKEN ,MACHT SPROEIERS .....

VERWIJZING:

VERVANGT OEM PART#(S):

PAKKET IS INCLUSIEF:

1 X STATOR PLAAT ALLEEN

OF

1 X ROTOR KERN

OF

1 X STATOR & ROTOR ASSY

E-MAIL OF BERICHT VRAGEN VOORDAT U DAT KUNT KOPEN, VERKOCHT ZOALS HET IS,GEEN RESTITUTIE INDIEN HET IS JOUW FOUT!!WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR MISORDERED DELEN ,ZORG DAN DAT VAN UW KANT BEFOR WACHT!!CONTROLEER ALLE BEELDEN ZORGVULDIG,VOEL JE VRIJ OM VRAGEN TE STELLEN OF OM EXTRA FOTO ' S, WE ZULLEN ACCOMMDATE U.PLS REALISEREN DAT ALLE ONDERDELEN DAT WE HIER ALLEMAAL ZIJN NIEUW ,NOOIT GEBRUIKT .WE DOEN ONS BEST OM DESCRIBLE DE ONDERDELEN DUIDELIJK.WE STREVEN NAAR 5-STERREN ERVARING, MAAR OOK WIJ MAKEN FOUTEN.LAAT HET ONS WETEN ALS U EEN PROBLEEM HEBT, GEEF ONS EEN KANS OM HET GOED TE MAKEN VOOR HET VERLATEN VAN NEGATIEVE FEEDBACK!

DE FOTO ' S VERTELLEN MEER DAN WE KUNNEN ,WAT U ZIET IS WAT U KRIJGT ,CONTROLEER DAN OF HET PAST DE MOTOR VAN UW VOERTUIG VOORDAT U KOPEN OP HET.

YellATTENTION: P. O BOX EN AFGELEGEN GEBIED NIET BESCHIKBAAR is BIJ DHL ALS HET IS ,DIT DEEL ZAL WORDEN VERZONDEN via luchtpost OF EMS en UPS OF TNT OF FEDEX VERVANGEN.YellInternational Koper let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting.Deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs van het item en verzendkosten.Neem contact op met uw douanekantoor om te bepalen wat deze extra kosten voorafgaand aan het kopen.De foto vertelt meer dan we kunnen,wat u ziet is wat u krijgt,Niets Meer of Niets Minder!zorg ervoor dat het past op uw producten voor het kopen van op.

Tags: rotor, jog90, capitan, bosch stator, spoelen van de stator, fiets rotor, brushless motor van de stator, stator van de motor, de elektrische motor van de stator, starter generator

DIY Levert Houtbewerking
Model Aantal CHINESE 40V 45F 2-TAKT 41.5 CC SPUIT

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten