40cm /15.74 in ABS GRC Normaal Multi Functionele Klassieke Stijl Beton Romeinse Zuil Mal Stoel Tuin Omheining Muur Sokkel

w322

€83.41

Nieuw product

Bestelling Plaatsen

1. Stoelen zijn gebruikt onder de pijlers om meer details of elegantie van de pilaren.Het is een multi functionele vorm, niet alleen kunnen worden gebruikt als pijler seat, maar kan ook gebruikt worden als gewone romeinse pilaar of hekwerk hoeken. 2. Laat dan uw VOLLEDIGE NAAM, telefoon nummer, gegevens van het paspoort (russische vrienden) en fiscale informatie (Brazilië vrienden) wanneer je de bestelling plaatst.De koeriers nodig thenm om contact met u op wanneer zij te maken voor de levering of misschien moeten we je van ons een bevestiging na ontvangst van de orders. 3. Opmerkingen De top WON ' T be sterren top, het zou de platte bovenkant als de onderkant.

Afmetingen

1. Standaard Afmetingen De standaard hoogte van 102cm (40.16 in), die verschillend is van de 50cm stoel (Het is 60 cm in de hoogte). 2. Het zou langer met extra lichamen worden toegevoegd, kunt u ons vertellen hoe lang wilt u als u wilt maken het groter. 3. OPMERKINGEN Thie volgende afbeelding toont de afmetingen van de stoel, het is NIET EEN PAKKET.

Gesp Bevestiging

Slechts een rotatie van de gespen, die u kunt samenvoegen of scheiden van de schimmel, makkelijk in te halen en efficiënt op de bouw.Opmerkingen: 1. Neem plaats en maak de gespen in de KLEINERE einde. 2. Kunststoffen kunnen gedragen als de dagen gaan door, als u vindt dat de gespen zijn kapot is, kunt u het gebruik van een stalen draad of M8 schroeven in de bevestiging.

Bouw Begeleiding

1. Wij bieden gratis opleiding door middel van video-conferenties of door het sturen van het PPT-begeleiding. 2. Alle pijler constructie te bevestigen staal (#6, #8, #10 or #12) in het midden van de post als ondersteuning, niet wij raden het gebruik van beton alleen. 3. We willen graag adviseren om de bouw beetje bij BEETJE, bijvoorbeeld, voet, elke 50cm lichaam en dan de top.Ook monteren van de matrijs volgens de voortgang van de bouw.DE BELANGRIJKSTE REDEN hiervoor is dat deze methode zou het aandeel van de onder DRUK, de bodem hoeft niet de HELE SET GEWICHT op hetzelfde moment.Dit zou ervoor zorgen dat de schimmel niet worden BESCHADIGD. 4. VÓÓR, tijdens en NA de BOUW Gelieve BORSTEL DE insmeren na het monteren van de onderdelen bij elkaar, het WATER van de HELE mal voordat u het nemen van de vorm 5. De kleur van de pijler op basis van uw behoeften, zoals marmer -, olijf -, geel enz., zolang de verf of coating zijn beschikbaar.

Over Ons

Met 10+ jaar ervaring in de constructie van de vorm productie en een complete collectie van schimmels, we zijn er zeker van dat we je kunnen geven is een one-stop-stoppen en de oplossing van alle vragen.We kunnen niet garanderen dat de mallen kunnen worden gebruikt voor meer dan 1000times of 10+ jaar.Maar we zijn ervan overtuigd dat we met een redelijke prijs met de beste kwaliteit.

Tags: abs (kunststof mal, PS4, 700c mtb frame, schimmel romeinse, frame silicium, candl schimmel, mal voor tuin plastic, tekenen jurk, grc trx4, Pijler sprak

patroon Multi-Patroon Betonnen Pijler Schimmel
Type Deur & Vensteromlijstingen
Frame Materiaal Kunststof
Hoogte 40cm (15.74 inch)
Model Aantal GP-2040
Toepassing Prefab-en Gegoten in Plaats
Beschrijving Diamond & Poeny
kleur Licht Geel/ Gebroken Wit

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten