Nieuw
Acupunctuur Model 50cm Man vrouw met Base Menselijke acupunctuur meridianen model Acupunctuur Starter Kit

Acupunctuur Model 50cm Man vrouw met Base Menselijke acupunctuur meridianen model Acupunctuur Starter Kit

w192

€31.28

-1.65

€32.93

-5 %

Nieuw product

36905 Dit is een Chinese acupunctuur model Naam van het Product: Acupunctuur Model

Toepassingsgebied: de Chinese geneeskunde onderwijs, Chinees geneeskunde massage

Product materiaal: PVC + hoge kwaliteit siliconen

De voordelen van het Product: standaard acupoints, fijn vakmanschap, duidelijke en nauwkeurige acupoint schrijven

Grootte van het Product: man 50cm, vrouwelijke 48cm met base

Gebruik van het Product: inclusief veertien meridianen, de acupoints, oneven punten, geschikt voor Chinese geneeskunde beginners massage, massage acupunctuur te leren gebruiken.

Verzendkosten

Items worden geleverd vanuit China via Luchtpost, bereiken de meeste van de landen binnen 15 tot 39 werkdagen.De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren, het duurt ongeveer tot 60 dagen.Extra Afstandsbediening toeslag voor sommige adres is nodig als het pakket wordt verzonden met de express-zoals DHL,Fedex of UPS etc.Wij zullen u laten weten of een andere betaling dan niet nodig is voor de verzending.Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen 60 dagen na betaling, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant.

Over Fiscale Details

De koper is verantwoordelijk voor de belastingen rekening gebracht door zijn/haar land.Als u een document of factuur naar de veiligheidsafstand, neem dan contact op met ons op elk gewenst moment.

Terug/ Terugbetaling

U hebt 7 dagen de tijd om contact met ons op en 60 dagen om terug te keren vanaf de datum waarop deze is ontvangen.Als dit item in uw bezit is van meer dan 7 dagen, wordt het beschouwd als gebruikt en ZULLEN WE GEEN TERUGBETALING OF VERVANGING.Er zijn GEEN UITZONDERINGEN!Verzendkosten is het dragen door zowel de verkoper en de koper in de helft.Alle geretourneerde artikelen DIENEN in de originele verpakking en u DIENT ons te VOORZIEN van de verzending tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en uw po#.We dragen allemaal de verzendkosten als het product(s) is (zijn) niet zoals geadverteerd.

Garantie

Alle producten zijn gecontroleerd en verpakt in goede staat voor verzending.In het geval dat het onderdeel defect is, gelieve ons hiervan binnen 30 dagen na ontvangst, zullen we vervangen door een nieuwe.Geen Restitutie worden aangeboden.Kopers moeten betalen voor de terugkeer van kosten en we betalen de kosten voor het opnieuw verzenden.

Feedback

We handhaven van hoge normen van kwaliteit en het streven naar 100% klant tevredenheid!Feedback is zeer belangrijk.Wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op ALVORENS u ons neutrale of negatieve feedback geven, zodat we het kunnen uitvoeren van uw tevredenheid.

Het is onmogelijk om problemen aan te pakken als we niet weten over hen!

Tags: model skelet, kit ryzen, auto-jump starter, badinono massage gun, metalen acupunctuur model, MANNEN, Jump Starter, moxa, man masturb, ivermectin

Model Aantal 2019
Merknaam DISIYING
Item Type Massage & Ontspanning
Materiaal Andere
Oorsprong CN(Oorsprong)
Toepassing Lichaam
Grootte Medium

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten