12pcs De Apen Wilde Dieren modellen Cijfers Baviaan,Orang-oetan,Gorilla,Mandrill,Kapucijner Collectie Miniatuur Speelgoed

w177

€3.38

-3.37

€6.75

-49 %

Nieuw product

12pcs De Apen Wilde Dieren modellen Cijfers Baviaan,Orang-oetan,Gorilla,Mandrill,Kapucijner Collectie Miniatuur Speelgoed

Specificaties:

Materiaal:PVC Plastic totaal twaalf cijfers, 6pcs/set inclusief een Baviaan, Orang-oetan, de Eekhoorn Aap, Golden Lion Tamarin, Maki, Spider Monkey, Gorilla, Wollige Aap, Mandrill, Kapucijner, Chimpansee, en Red Tail Monkey.Replica grootte varieert van 1,5 naar 3."

Let op:

Omdat diermodellen mei kreeg verschillende graden van knijpen in de transport proces, moet u de poten van het dier model in warm water, en dan gebruik je handen om te klikken en op te lossen.Na 3 tot 5 minuten zullen zij staan zeer goed.Bieden wij onze excuses aan voor de problemen brengen aan u.Dank u voor uw bezoek.

Alle foto ' s hier zijn echt object fotograferen,omdat

elke monitor configuratie en instelling verschillend zijn,is de kleur

van de producten die u ontvangen hebben een lichte verschil . Internationale Kopers-Gelieve Van Nota:

China Post Gewone Kleine Pakket Plus is het deel van China Post met tracking pakket alleen in China.Je kan het niet bijhouden van de locatie in uw land.

1) de normale situatie: het bereiken van de bestemming ongeveer 16 tot 35 dagen 2) bijzondere gevallen: 35-60 dagen te bereiken van de bestemming, met inbegrip van de speciale geval: vakantie, beleid aanpassing, afgelegen gebieden, enz.

Internationale Kopers-Gelieve Van Nota:

1, invoerrechten van, de belastingen en de lasten zijn niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten.Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

2. Wij bieden gratis verzending door China post air mail : Algemeen, levering aan de VS duurt ongeveer 20-30 dagen.

3. Levering naar Canada , AUSTRALIË, het verenigd koninkrijk en andere Europese landen duurt ongeveer 15-39 dagen.

4. Als u het item zeer dringend, neem dan contact met ons op voor express verzending.Wij berekenen voor u de express verzendkosten voor u.Express verzending duurt ongeveer 3-7 dagen aan te komen.

5. Als u het niet binnen de levertijd, neem dan zonder aarzelen contact met ons op.Wij controleren voor u met het postkantoor en de douane.

6. Want soms worden vertraagd verkeer of vlucht.Aarzel dan niet open geschil voor te leggen aan ons.We zullen de verantwoordelijkheid nemen om het opnieuw te verzenden of terugbetaling voor een verloren voorwerp.

Betaling :

1. Er zijn vele betaalmethoden beschikbaar op www.bitworx.nl .U kiest voor een methode die het meest geschikt voor u.Ter bescherming van uw belangen, uw betaling zal tijdelijk worden gehouden door www.bitworx.nl, en zullen niet worden vrijgegeven tot u uw bestelling ontvangen en zijn tevreden met het.

Alle betalingen dienen afgewerkt te worden binnen 3 dagen aan, anders zal resulteren in een onbetaalde herinnering.

2. De invoerrechten van, de belastingen of heffingen zijn niet inbegrepen in de kosten die u betaalt aan ons.

Feedback:

1.Uw feedback is zeer belangrijk voor ons Business development,Dus laat Feedback 5 Sterren als je tevreden zijn met onze producten,Dank u zeer veel.

2.Laat geen Negatieve Feedback zonder te vragen ons te helpen,neem dan gerust Contact met ons op als u een probleem hebt.Feedback is ons leven,voordat u van een neutrale of negatieve feedback geven,neem dan contact met ons op voor een betere oplossing,Wij beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk,bij voorbaat hartelijk Dank voor uw geduld.

3 U geven de verkoper het ware, goede feedback, is ook erg belangrijk voor je is.Want de verkoper zal op basis van uw beoordeling records, om te bepalen of u een goede koper.

B. regds

Tags: aap speelgoed, gorilla, miniatuur-formaat honden, aap, camera pod, gorilla wear, miniatur huis, deadpool pikachu, pop gorilla, d 28mm miniaturen

Item Type Model
Voltooiing Van Graad De Afgewerkte Goederen
Dieren Apen
Commodity Kenmerk De Afgewerkte Goederen
Originele Verpakking No
Afstandsbediening No
Door Animatie-Bron Western Animiation
Waarschuwing niet voor kinderen onder de 3 jaar
Mfg Serie Nummer Model
Stijlen 12 Verschillende Mini Apen cijfers
Merknaam SamKaLa
Thema Dieren
Grootte varieert van 1,5 inch en 3 inch
Schaal 10 CM Hoogte
voorwaarde Op Voorraad
Versie Geremasterde Versie
Afmetingen 10CM Lengte
Poppen Type Model
Verpakking 6pcs/stuk
Model Aantal WLM4132-4133
Geslacht Unisex
Leeftijd > 3 jaar
Materiaal PVC Plastic

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten