Kryonaut Thermische Grizzly 12.5 W/mK, Arctic MX-4 8.5 W/mK koelpasta Voor CPU-GPU Grafische Kaart Vet 1g/5,5 g/4g/8g

w147

€22.80

-2.53

€25.33

-9 %

Nieuw product

Door de verschillende productie batches, de buitenverpakking mag niet hetzelfde zijn als het display, is er geen verdere melding, de werkelijke object prevaleren.Let op dat de verpakking van ARCITC MX-4 4g gewijzigd op papier doos.

Quick Start Gids

HET TOEPASSEN VAN THERMISCHE GRIZZLY THERMISCH VET Belangrijk: Vermijd de ogen en de huid!Buiten bereik van kinderen houden!Raadpleeg onmiddellijk een arts bij opname door de mond of na contact met de ogen!

1. Maak het contact oppervlak

Reinig het oppervlak van de CPU hitte strooier en een CPU-koeler met een droge doek of met een hoog percentage isopropanol.

2. Toepassing van de thermische vet

2.1. Toepassing het gebruik van de Thermische Grizzly applicator Monteren van de applicator aan op de spuit (Figuur 1 )• Nu het vet kan worden toegepast, zoals te zien in Figuur 2. De aangebrachte laag moet zo dun mogelijk, maar nog bedekken het gehele oppervlak van de CPU-heat spreader.Na de aanvraag trek de zuiger iets, zodat het thermische vet geeft van de applicator terug in de spuit.De applicator kan nu worden losgeschroefd en de dop kan worden geschroefd.Opmerking: Als u de spuit in een zip bag, kunt u veilig opslaan van de spuit en de applicator in het moeras-totdat het nodig is voor de volgende toepassing. 2.2. Breng met een spatel of plastic kaart (optioneel) Gebruik een plastic spatel of een plastic kaart met een rechte rand (geen metalen voorwerpen!) Het toepassen van een ongeveer 3x3 mm druppels en verspreid het gelijkmatig.Let op: Breng het thermische vet heel langzaam en met een beetje druk.

Tags: koperen heatsink, artic mx4, 20mm koeler, barrow water afkoelen, arctic koel, grizzly kryonaut thermische, soldeer pasta, palit grafische kaarten, gelid thermische, speciale behuizing van de computer

Toepassing Computer Kast
Model Aantal TG-K-015-R / TG-K-001-RS
Ventilator Snelheid Geen RPM
Type Geleidende Heatsink Gips
Kracht 1.56 W
Air Volume 45CFM
Fan Afmeting GEEN
Geluid GEEN
Power Interface 2PIN
Merknaam FormulaMod
Pakket Ja
Lijnen GEEN
Compatibele CPU ALLE
Peiling De Vloeistof Lager
Oorsprong DE(van Oorsprong)
De Heatsink Materiaal GEEN
Ventilator Leven 100000 uur

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten