100pc Mais biologisch Afbreekbaar Huishoudelijk Afval Zak Ingedeeld Wegwerp Wc Schoonmaken Keuken Prullenbak Dikker Plastic Zakken Voor Thuis

w10642

€8.44

-1.49

€9.93

-15 %

Nieuw product

Kenmerken:

- De onderkant achthoekige zegel is gelijkmatig geladen en sterker.

- Vanwege de lage weerstand, is het aanbevolen niet te laten vallen van scherpe voorwerpen, zoals visgraat direct.

- Wanneer er sprake is van een vergankelijke deel in de keuken afval, de afbraaksnelheid zal worden versneld en de vuilniszak zal worden beschadigd.Het is aanbevolen om het schoon te maken in de tijd.

- Volledig biologisch afbreekbare afvalzak.De producten van het afbraak proces kooldioxide en water.Het residu is niet schadelijk zijn voor de natuur.Na de afbraak, het kan worden gebruikt als meststof, zodat dit direct kan worden gecomposteerd in de tuin.

Specificaties:

Grootte: 43*63cm

Hoeveelheid: 100 stuks / rol

Materiaal: PBAT + PLA + maïs zetmeel

Pakket Inbegrepen:

1 Rol x biologisch Afbreekbaar Huishoudelijk Afval Zakken

Opmerkingen:

1. Handleiding meten, laat 1 ~ 3mm fout, dank je.

2. Door het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Wij garanderen de stijl is hetzelfde als in de afbeelding wordt weergegeven.

Tags: baby prullenbak plastic zakken, bin prullenbak, shinning plastic zakken, kleine plastic vuilniszakken, biologisch afbreekbare vuilniszakken kak, geurende biologisch afbreekbare vuilniszakken, biologisch afbreekbare vuilniszakken, kunst fles, bin afval, baby girl school schoen

Vuilniszak Type Type Vest

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten