DC NRF2401 Schroef Terminal Uitbreiding Adapter Raad voor de Arduino Nano V3.0 AVR ATMEGA328P

w10460

€3.30

-1.22

€4.52

-26 %

Nieuw product

Welkom in onze winkel!!!We zullen ons best doen om u te dienen.Een goede shopping time!!!

Functies: 1. De nieuwe versie voegt een filter condensatoren, het signaal sterker is, en de communicatie is meer stabiel.

2. PCB maakt gebruik van de onderdompelings de gouden proces, uitstekend vakmanschap, onderdompelingsgoud proces steek uitbreiding gat.

3. De nieuwe versie heeft een extensie interface met NRF2401+.

4. Interface optimalisatie, kunnen direct worden ingezet.

5. Plaats NRF2401+ snel bereiken draadloze communicatie.

6. Power interface, zinken goud proces, filter, condensator.

Specificatie:

Naam: V3.0 uitbreidingskaart

Model: 22

Type: Logic IC

Paklijst:

1* Nano-Uitbreidingskaart Met Interface

2* Pin Header

1) Wij accepteren Alipay , Westen Unie , TT .Alle belangrijke credit cards worden geaccepteerd door middel van secure payment processor ESCROW .

2) Betaling dient te geschieden binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling.

3) Als u niet kunt afrekenen onmiddellijk na de veiling te sluiten, wacht een paar minuten en probeer het opnieuw Betalingen moeten worden voltooid binnen 3 dagen.

1. WERELDWIJDE VERZENDING .

2. Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie.

3. We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw afleveradres in.

4. De getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn alleen ter referentie.

5. SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen.

6. Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen 30 dagen na betaling, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant

1. U hebt 7 dagen de tijd om contact met ons op en 30 dagen terug te sturen vanaf de datum waarop deze is ontvangen.Als dit item in uw bezit is van meer dan 7 dagen, wordt het beschouwd als gebruikt en ZULLEN WE GEEN TERUGBETALING OF VERVANGING .Er zijn GEEN UITZONDERINGEN !Verzendkosten is het dragen door zowel de verkoper en de koper in de helft.

2. Alle geretourneerde artikelen DIENEN in de originele verpakking en u DIENT ons te VOORZIEN van de verzending tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en uw po#.

3. Wij zullen terugbetalen UW VOLLEDIGE WINNENDE BOD BEDRAG , na ontvangst van het artikel in de originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NADAT Koper en Verkoper de transactie annuleert uit www.bitworx.nl.OF u kan er voor kiezen om een vervanging.

Tags: actuator stepper, arduino, pro arduino, type atmega raad, arduino nano v3, stuurprogramma mcp23017, ardouino nano shield, tda7379, atmega328 pu-set, arduino nano

Type Accessoire Batterij accessoires
Model Aantal DC NRF2401 Schroef

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten