XOSS G+ GPS Fiets Snelheidsmeter Draadloze, Waterproof, Fietsen Bluetooth-Computer met Cadans, Snelheid Sensor hartslagmeter

w10393

€3.96

-4.47

€8.43

-53 %

Nieuw product

Kosten-effectieve GPS-fietscomputer voor de Liefhebbers

Over het verschil tussen XOSS G en XOSS G+

Let op: XOSS G is de basic versie van de GPS-computer, is er geen ANT + - protocol voor uitzending, en het biedt geen ondersteuning voor sensoren; het heeft Bluetooth en ondersteunt het uploaden van mobiele APPs.

XOSS G + GPS-computer met Bluetooth en de ANT + ondersteuning voor het toevoegen van snelheids - / cadanssensor en hartslagmeter, ondersteuning uploaden naar mobiele APP;

Kenmerken:

XOSS G-record 9 soorten gegevens

Huidige/AVG/MAX SNELHEID

Verstreken Tijd/ Hoogte/ KLOK

De Afstand bijhouden/HELLING/Totale Afstand

XOSS G + record 15 types van gegevens

Huidige/AVG/MAX SNELHEID

Huidige/AVG/MAX Hartslag

Huidige/AVG/MAX CADANS

Verstreken Tijd/ Hoogte/ KLOK

De Afstand bijhouden/HELLING/Totale Afstand

Kosten-effectieve GPS-fietscomputer voor de Liefhebbers

GPS, BEIDOU, GLONASS en GALILEO | 1.8" LCD Display | 25hrs Levensduur van de Batterij | 15 Soorten Gegevens Opnemen | Platforms van Derden Delen

Zowel IPX7 Waterdicht

IPX7 waterdicht.Het kan gebruikt worden op Regenachtige dagen als de USB-stekker is ingeschakeld, houdt u droog onmiddellijk na gebruik.

Ingebouwde barometer

XOSS GPS-fietscomputer wordt geleverd met een ingebouwde barometer en kan dus laat u weten de exacte hoogte van de rit op de langste klim of de weg door de stad.Professionele paardrijden, ondersteund door een volledige gegevens, maakt het makkelijker voor u om te genieten van het plezier van het rijden!

XOSS App-Ondersteuning

Download XOSS App in de iPhone App Store of de Google Store.Deze is gekoppeld met uw smartphone,u kunt zien dat de deatil informatie en analyse van uw rij-activiteiten.

Let op: App vereisen mobiele telefoon met Bluetooth 4.0 of hoger.XOSS app vereist IOS 11 en hoger, Android 8.0 en hoger Compatibel met de meeste merk telefoons, met uitzondering van XiaoMi, Huawei Merk etc.als u niet zeker bent, neem dan contact met ons op.

Synchroniseren met Strava

Sluit uw Strava rekening met XOSS app te synchroniseren activiteiten.Voor meer details wordt verwezen naar de user manual.

Pakket lijst na voor XOSS G en XOSS G +

Hoe te gebruiken?

Lange druk op de juiste knop in te schakelen.Na het instellen van de wielmaat eenheid en de tijdzone, installeert u de fietscomputer op de stuurpen of het stuur.

Druk op de linker knop om te zoeken op GPS-signaal.Wanneer de GPS-pictogram niet meer knippert en er is een 'piep' geluid, de GPS-verbinding is voltooid en kunt u genieten van het paardrijden.

Als u stopt tijdens het fietsen, zal het automatisch stoppen met opnemen en beginnen met opnemen automatisch wanneer u begint met fietsen.

Aan het einde van de rit, een lange druk op de linker knop om de record opslaat (automatisch opslaan bij uitschakelen).

Open de XOSS APP te verbinden met de fiets computer voor het uploaden van de baan na succesvolle verbinding en dan automatisch synchroniseren met Strava (log in op uw Strava account op XOSS voor deze)

XOSS Dual-mode-sensor inleiding:

Het product ondersteunt Bluetooth 4.0 en de ANT+ - protocol op hetzelfde moment, kan worden gebruikt als een snelheidsmeter of cadanssensor gebruikt in de fiets! - APP en GPS, een stopwatch en schakelen tussen de twee modi door het opnieuw installeren van de batterij.

Nadat de batterij is geïnstalleerd, het rode lampje knippert om aan te geven speed-modus, en het blauwe lampje knippert om aan te geven cadans-modus. (De rode en blauwe werkwijze licht indicatoren kunnen alleen worden gezien als de batterij van modus wisselen is geïnstalleerd)

IP67 waterbestendig nominale

Apparaat verbinding instructies

Het rode lampje knippert, en de speed-modus Bluetooth is de omroep

Het blauwe lampje knippert, de cadans-modus Bluetooth is de omroep

De rode en blauwe lampjes knipperen, is de batterij van de sensor te laag is

XOSS hartslagmeter

1. Lange levensduur van de batterij

2. ANT+ & Bluetooth 4.0-ondersteuning

3. Compatibel met garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA en dus op

Snel en duidelijk weerspiegelen de toestand van uw lichaam tijdens het sporten, om te voorkomen dat lichamelijke schade veroorzaakt door overmatige lichaamsbeweging.

Op hetzelfde moment, wetende dat uw hartslag kunnen u helpen om uw trainingsintensiteit op een passend niveau en je conditie is beter.

Hoe te dragen ?

Houd er rekening mee dat de elektrode gebied van de borstband vochtig met water voordat u dragen, zodat de hartslag band kan het verkrijgen van stabiele gegevens.

Na elk gebruik, dan kunt u gebruik maken van de borstband met schoon water en leg het plat te drogen.Na 7 keer van gebruik, veeg de band met verdunde water en zeep en naspoelen met schoon water.Plaats de borstband in de wasmachine of droger, en gebruik geen chemische reinigingsmiddelen om het schoon te maken.Chemische reinigingsmiddelen kan de borstband om de leeftijd te snel en verkorten de levensduur.

Pakket Inbegrepen

1* hartslagsensor

1*CR2032 batterij

1*Verstelbare elastische band van Echte Foto ' s

Tags: timer, de gps-snelheid snelheidsmeter, lg wifi bluetooth, cadans sensor magene, livali cadans sensor, computer cyclus draadloos, cubrebotas ciclismo, fiets kaart gps, hartslagriem, hart-monitor tarief

Batterij 500mAh Oplaadbare lithium batterij
Technologie Bluetooth & ANT+
Waterdicht IPX7
naam 1 fiets computer cadans sensor
Model Aantal XOSS G Plus
Functie 1 Draadloze Fietscomputer
De Tijd Van Het Leven 25h
Generatie XOSS G+ Plus
Certificering CE
Scherm 1.8-inch HD LCD scherm
naam 2 fiets computer snelheid sensor
Oorsprong CN(Oorsprong)
Functie 2 Fiets Snelheidsmeter
Stopwatch en Accessoires Draadloze Stopwatch
Grootte 48*75*19mm
Hoge Kwaliteit het beroemde merk

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten