Thanksbuyer 100A Elektrische Skateboard 3-12S V-ESC Speed Controller met Aluminium Case Voor Esk8 Vechten Robots MTVESC100A

w10195

€142.82

-25.21

€168.03

-15 %

Nieuw product

100A Elektrische Skateboard V-ESC Speed Controller met Aluminium Case Voor Esk8 Vechten Robots MTVESC100A

Beschrijving:

MTVESC100A wordt geleverd met een koellichaam geval.Het stelt de controller in om te hebben een betere warmte-straling prestaties.Ook, het beschermt de controller van water of vocht.

Bovendien heeft het een soft-switching op het verminderen van de verliezen in de macht van de elektronische schakelaars.De scheiding van de lage power electronics van de hoge macht van de elektronica maakt het betrouwbaarder.

Toepassingen:

Elektrische skateboard, Esk8, longboard, mountainboard, off-road skateboard, ROV/ROVEEE/remote operated vehicle, onderwater-robot, Onderwater Robotics/onderwater op afstand bediende voertuigen, sub-sea robots, kabel-cam, broadcast, IBC2019, Ultra drones, controle van de veiligheid van robots, de robots voor de beveiliging en controle van de veiligheid in ruwe terrein, wendbare robots, autonome wendbare robots, veiligheid robots autonoom monitor veiligheid, bestrijding van de robots, de bestrijding van robots, etc.

Pakket Inbegrepen:

- 1 x V-ESC

- 1 x USB-Kabel

Tags: vx3, dubbele vesc, base-robot, 18650 stap omhoog, vesc, darlington, skate board, focbox, ebike-fiets accu case, auto esc 100a

Tool Supplies Snijden
Materiaal Metaal
Voor Type Voertuig Motorfietsen
bec 5V 1,5 A
Gebruik Voertuigen En Speelgoed Met Afstandsbediening
Afstandsbediening Randapparatuur/Apparaten Batterij
Oorsprong CN(Oorsprong)
Technische parameters Waarde 2
Model Aantal T100A
RC Onderdelen & acc ' s As
Grootte 71x45x18mm
Wielbasis Schroeven
Upgrade-Onderdelen/Toebehoren Base C
Merknaam TZT
Burst Huidige 280A
Spanning 3-12S

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten