Nashone Tuya Smart Thuis Wifi-Thermostaat 220V,Draadloze Verwarming Thermostaat Wifi, Bluetooth controller thermostaat voor Verdieping

w10039

€19.98

-8.56

€28.54

-29 %

Nieuw product

Nashone Tuya Smart Thuis Wifi-Thermostaat 220V,Draadloze Verwarming Thermostaat Wifi, 4 Programmeerbare Thermostaat voor Verdieping Tan Werken met Alexa

Belangrijkste Kenmerken:

1. Overal: Bedien apparaten die zijn aangesloten op de Smart Plug overal waar je internet hebt via de gratis Smart Life app. 2. Programmeerbare Thermostaat: Eenvoudig in te stellen schema ' s, temperatuur en timer-functie op uw smartphone 3.Voice Control: Werken met Google-Assistent en Alexa 4.Meerdere Veiligheid Garandeert: 1. Ingebouwde zekering om overbelasting bescherming, ondersteuning 100~260VAC, 15A maximale belasting. 2. Lage voedingsspanning naar de 3.5 mm temperatuur sensor poort, veilig zijn en geen risico van een elektrische schok. 3. Kinderslot veiligheid socket.

Beschrijving:

De MTS-700Wb is een WiFi smart socket ondersteunt zowel thermostaat en timer.Er zijn 2 Led ' s op het voorpaneel toont de schakelaar aan/uit-status, en het apparaat WiFi-verbinding status.De combinatie van timing, thermostaat en de countdown-functies.Door verbinding te maken met de Smart Life App via Wifi, kunt U de controle van de aansluiting op de App, die is een dwaas werking.Afscheid nemen van de complexe programmering van de traditionele timing of thermostaat stekker om het leven gemakkelijker en bespaart energie.(Opmerking: de functies van de timing, de thermostaat en het aftellen kan niet worden effectief op hetzelfde moment)

Uw Dag Is in Uw Controle

De controle van de Slimme Thermostaat hoe je wilt, met behulp van de Smart Life app of via Amazon Alexa, Google Assistant, Microsoft Cortana, Samsung SmartThings, en meer. "Alexa, het instellen van de woonkamer tot 72 graden tot 7:15 PM." "Alexa, verhogen de temperatuur van 72 graden."

Om Iedereen Comfortabel

De Focus van de temperatuur op meerdere kamers voor comfort waar het het belangrijkst is.Niet te gissen naar de juiste temperatuur in de hal om uw slaapkamer comfortabel genoeg om te slapen.Voor het comfort die u wilt, waar u wilt om te slapen, te werken, te richten, of te ontspannen.

Afstandsbediening

De afstandsbediening van de MTS700WB aangedreven apparaten via" Smart Life" app.

Overal met de mobli app

Bespaar 23% op uw HVAC-energie.

Eenvoudig in gebruik voor iedereen

Uiterlijk

De Handmatige Modus

Tik op de knop voor in - /uitschakelen van de socke handmatig.

Eenvoudige thermostaat modus

Selecteer de verwarming of koeling modus en pas dan de ingestelde temperatuur.BELANGRIJK: je moet regelen de juiste temperatuur voor het activeren van de Eenvoudige Thermostaat-Modus, zelfs als de momenteel ingestelde temperatuur is al de gewenste temperatuur!

De Handmatige Modus

Tik op de knop en kiest u een Aftelling Modus, 1min~60min optioneel.Handige tip: Als u wilt dat de aansluiting in te schakelen na de tijd die u hebt ingesteld, houdt u handmatig uitschakelen van de socket eerste en stel vervolgens de countdown-modus, en vice versa.

Programalbe Thermostaat Modus

Tik op de knop en zet vervolgens op de "Wekelijkse programma (multi-fase)" te activeren Programmeerbare Thermostaat-Modus.IMPORTTANT: Bij het instellen van de wekelijkse programmering, selecteer de verwarming of koeling van tevoren op de home pagina.

VEELGESTELDE vragen

Q: Is de temperatuur gedetecteerd in de afstandsbediening of op het stopcontact?

A: Is de sensor voor het meten temp op de afstandsbediening of op het stopcontact?

Q: Het meet de buitentemperatuur.

A: Zal de stekker opnieuw aan op de thermostaat na een stroomstoring en draai de verwarming terug op automatisch?Hoe bestelt u meerdere stekkers wowowit?

Q: Zal de stekker opnieuw aan op de thermostaat na een stroomstoring en draai de verwarming terug op automatisch?Hoe bestelt u meerdere stekkers wowowit

A: Ja, het sluit zo lang als u een apparaat hebt dat u handmatig in - /uitschakelen of een apparaat dat geprogrammeerd is voor het aanzetten na het verlies van de macht.Als u nodig hebt om meerdere stekkers , neem dan contact met mij op, dank je.

Q: Zal dit apparaat niet "veilig"?zoals: mijn slaapkamer kachel is "op" en de afstandsbediening heeft last van een storing (bijv., batterijen, 'sterven', afstandsbediening beschadigd door een val, een verlies o

A: Ja, het sluit zo lang als u een apparaat hebt dat u handmatig in - /uitschakelen of een apparaat dat geprogrammeerd is voor het aanzetten na het verlies van de macht.Als u nodig hebt om meerdere stekkers , neem dan contact met mij op, dank je.

Q: Is er een manier om te kalibreren dit ?Dit toont 76 graden, terwijl ik weet dat het vergelijken van anderen de real temp is 70,5 !

A: ik heb twee remote controllers en een weerstation - ze vertonen allemaal een verschillende temps.Maak je geen zorgen, kiest waar u zich comfortabel.

Paklijst

1×Wifi smart plug 1 x Temperatuur sensor probe 1 gebruikershandleiding×

Over NASHONE

Nashone is een professionele huishoudelijke schakelaar fabrikant voor 20 jaar.Wij zijn professioneel in RF-technologie, ons product gerelateerd zijn aan 433.92 Mhz,868Mhz en 2.4 G(Wifi en Zigbee).

Na Verkoop

Geef ons het bewijs van video als producten hebben een probleem na de ontvangst van het pakket binnen de 7 dagen, bieden wij een vervanging of terugbetaling na bevestiging van het probleem.Wij bieden 12 maanden garantie op de hardware voor elk product zonder persoonlijke fout gebruik.

Over De Waarde Verklaren & Naam

Als u kiest voor Post-Methode als "www.bitworx.nl Standaard Verzending", verklaren wij $18 normaal en markeren als elektronisch product.Deze manier is niet het opleggen van tarieven voor de meeste landen.Als je kiest voor Express als DHL/TNT, wij verklaren $18 normaal en mark Kijken.Deze manier is veel mogelijk op te leggen tarieven voor kopers.Als u een speciale vraag over aangepaste verklaring, pls laat een bericht achter op ons in uw bestelling, zullen wij verklaren als uw aanvraag.

Tags: slimme thermostaat, smart home, controle van de temperatuur, p35xv4, thermostaat, aanpassen wifi, cijfer thermostaat, deur tuya smart, homekit schakelaar, sonoff fob

Gebruik
Oorsprong CN(Oorsprong)
Controle Van De Temperatuur
Vermogen 260V/15A
Nominale spanning
wifi thermostate de verwarming van uw huis
App-Systeem Ondersteuning voor Android & IOS
Is Het Slim Apparaat Ja
Smart Home Thermostaat voor verdieping
Temperatuur sensor lengte 50 meter
Theorie Temperatuur Controller
Voice control Compatibel met alexa google startpagina
thermostaat Thermostaat 220v
Fearture termostato wifi
Certificering CE
Model Aantal MTS700W
App TuyaSmart/Smart Life
Verbinding 230V / 50Hz. 120V/ 60Hz
WiFi Frequentie 2.4 GHz

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten